"Verbeter de wereld en begin bij jezelf

Alles begint en eindigt bij jezelf in licht en liefde"

Access Bars

 

Herinner jij nog de laatste keer in je leven dat je volkomen relaxt was?

 

Het is een methode waarbij oude energie en blokkades in je lijf en hoofd worden bevrijd door het licht aanraken van 32 punten op het hoofd. Het helpt bij het opruimen van gedachten, ideeën, overtuigingen, houdingen, beslissingen, oordelen, emoties, overdenkingen en standpunten die we tijdens dit of andere levens hebben opgeslagen in ons lichaam.

 


Tijdens een Bars sessie gaat de energie in de energiebanen door je hele lichaam weer stromen en ruim je allerlei oude 'rommel' op. De informatie die geactiveerd wordt is diepgaand en samenhangend. Het geeft inzicht en werkt niet alleen op het mentale. Door de energie wordt juist de emotionele laag geraakt. Het is vergelijkbaar met het opruimen van je harde schijf zodat er weer ruimte ontstaat voor nieuwe inzichten. En omdat de Bars je in beweging brengt, werkt dit langere tijd door.

 

De BARS™-therapie werkt ontstressend en geeft het lichaam de ruimte om spanningen zelf op te ruimen. Zo verdwijnt de mist in je hoofd en zal jij weer helder en duidelijk zien én voelen.