"Verbeter de wereld en begin bij jezelf

Alles begint en eindigt bij jezelf in licht en liefde"

Chakra Cleaning

 

Het Chakra cleaning proces brengt genezing op het niveau van je oorspronkelijke blauwdruk. Het verbindt je weer met je authentieke zelf en brengt je in balans en harmonie met het leven. Deze harmonie met het leven wordt Ayni genoemd. Alleen door Ayni kunnen wij onze dagelijkse beproevingen doorstaan omdat we deze dan niet als beproevingen ervaren. Zodra het proces is volbracht, kan Spirit je helpen om je intenties en gebeden waar te maken.

Het proces heeft drie doelen:

Ten eerste verbrandt het de donkere zware energie die de chakra’s blokkeert. Daardoor verbetert je immuun systeem. Ten tweede verbrandt het de giftige energie die verbonden is met je emotionele en fysieke blokkades (imprints). Deze energie is de brandstof waarmee zo’n blokkade zich manifesteert zodra deze geactiveerd wordt. Ten derde verwijdert het proces deze imprints uit je lichtlichaam.

 

Een imprint ontstaat zodra je je compassie verliest tijdens een traumatische ervaring. Zo’n traumatische ervaring kan heel reëel zijn, maar ook alleen bestaan in je perceptie. In beide gevallen zijn de gevolgen hetzelfde. Elke imprint is verbonden met een chakra. Zodra een imprint wordt geactiveerd komt de giftige energie via dit chakra in je zenuwstelsel en verstoort je emotionele en fysieke gezondheid.

De imprint is de bron van de giftige energie, het chakra is de pijplijn en je zenuwstelsel distribueert het. Voor de Sjamaan geven de chakra’s met de daaraan verbonden imprints je totale emotionele en fysieke gezondheid weer.

 

 

Zal ik iets tijdens het proces te voelen?

Wat mensen ervaren tijdens het proces is volledig individueel. De meeste voelen liefde en zeer ontspannen. Sommige hebben een zacht gevoel van release. Anderen huilen en ervaren, spiertrillingen, of andere somatische manifestaties. Sommigen zien beelden van de gebeurtenissen uit een verleden of de toekomst. Al deze reacties zijn normaal en volkomen veilig.