"Verbeter de wereld en begin bij jezelf

Alles begint en eindigt bij jezelf in licht en liefde"

Wat is een nieuwetijdskind

 

Nieuwetijdskinderen , ook wel indigokinderen genoemd, zijn vaak intuïtief sterk ontwikkeld en erg spiritueel. Ze zijn intensief betrokken bij het welzijn van mens, dier en milieu. NTK's doorzien anderen meestal goed en hebben een sterk rechtvaardigheidsgevoel. Ze doen wijze uitspraken die niet passen bij hun leeftijd en ervaring. Ze zijn ook erg intuïtief. Deze kinderen kunnen praten over ervaringen uit vorige levens, leven op andere planeten of gevoelens en gedachten van anderen. Ze geven niets om wat er in deze maatschappij van ze verwacht wordt, maar gaan hun eigen weg. Ook hebben ze vaak een goed gevoel voor hun “levenstaak” op aarde.

Ze hebben moeite met de motoriek

Ze zijn dromerig

Ze komen vaak met originele oplossingen waaraan niemand had gedacht

Ze reageren sterk intuïtief

Ze hebben soms paranormale ervaringen

Ze hebben soms dyslexie of dyscalculie

Ze hebben vaak voedselintoleranties

Ze hebben eczeem, allergieën of andersoortige huidaandoeningen

Ze hebben soms astma

Ze hebben een sterke binding met de natuur en vaak zijn ze vegetariër uit overtuiging

Ze hebben vaak verschil in ontwikkelsnelheid tussen taal en rekenvaardigheden, motorische en intellectuele en sociale vaardigheden.

Ze kunnen soms zeer driftig zijn als ze niet begrepen worden

Ze zijn soms heel bang voor dingen die wij niet kunnen zien of begrijpen

Ze hebben regelmatig slaapproblemen en zijn verdrietig en/of angstig

Ze zijn soms hoogbegaafd

 

Deze kinderen zijn vaak enorm gebaat bij de Cosmic Flower Remedies.

 

Nieuwe Tijdskinderen dragen al een hogere lichtfrequentie in en rondom zich welke verstoord kan worden door de indrukken die ze opdoen vanuit hun omgeving en door bepaalde voeding. Deze verstoringen veroorzaken een verstoring tussen hun gevoel en hun taak hier op Aarde. Met de voor ons bekende reacties: overgevoelig voor indrukken ,hoofd- of buikpijn, gedrag- en leerproblemen, vormen van ADHD autisme etc. en allergieën die zich op de meest verschillende niveaus uiten. De hogere resonantie van de Cosmic&Flower Energies zijn o.a. voor deze kinderen een vertrouwde resonantie die meteen als beschermend en thuis komend in hun eigen bron ervaren wordt. Bovendien activeert het hun zelf genezend vermogen.