"Verbeter de wereld en begin bij jezelf

Alles begint en eindigt bij jezelf in licht en liefde"

Cosmic FLower Energies

De CosmicFlower Energies zijn met veel liefde, inspiratie en aandacht geprepareerd door Donny en Mark Heuvelmans. Zij hebben 7 verschillende boxen met 12 verschillende energies gemaakt die mensen kunnen helen en ondersteunen in hun transformatieprocessen.

 

Deze energieën vertegenwoordigen de energie en vibratie van:

Bloesems

Edelstenen

Kristallen

 

Kosmische momenten:

dit zijn momenten waarbij planeetstanden een maximale relatie hebben en edelstenen en kristallen en bloesems kunnen deze momenten versterken.

Als basis wordt gebruik gemaakt van zuiver bronwater. Water is in staat om trillinginformatie op te slaan. De aldus ontstane energie wordt geabsorbeerd door het etherisch lichaam en daar omgezet in krachten die de gezondheid en het hele organisme stimuleren.

 

De Energies resoneren door het energiesysteem, waarbij geleidelijk de auralagen, de chakra’s, de energiekanalen,de energiepunten en de cellen worden doordrongen en gezuiverd. De remedies werken diep door en kunnen je helpen  tijdens transformatieprocessen, door het opruimen van blokkades en het vinden van je eigen  kern. De energieën kunnen de mensheid ondersteunen, nu er zoveel innerlijke (en daardoor ook uiterlijke) chaos is.

 

De persoonlijkheid van de mens wordt gevormd door gedachten, handelingen, en gewoontes die, gebaseerd zijn op emoties en gevoelens zoals: angst, innerlijke onrust onzekerheid en eenzaamheid.

 

De flesjes met Cosmic Flower Energieën zijn stuk voor stuk cadeau's aan de mensheid om blokkades en oude denkwijzen achter zich te laten.

 

Ze zijn uitermate veilig en hinderen de werking van alternatieve en reguliere geneeskunde niet, en ze worden er ook niet door beïnvloed.

 

De energieën kunnen ook zonder bezwaar tijdens de

zwangerschap en bij borstvoeding worden gebruikt. 

Lees hier alles over de druppels